0744.69.60.54 contact@foliedegeamuri.ro

- Despre noi -

FOLIE DE GEAMURI


NOI NU VINDEM FOLIE!

NOI OFERIM SOLUȚII PENTRU PROBLEMELE NEAȘTEPTATE CAUZATE DE FERESTRELE D-VS.


folie

Dacă in urmă cu 10 ani, trebuia să explici oamenilor și să-i convingi, că aplicând o folie reflexivă pe termopane, temperatura din casele sau birourile lor va scădea, sau că prin montarea unei folii antiefracție, siguranța și liniștea lor sunt mult îmbunătățite, a sosit timpul în care oamenii sunt mult mai activi pe internet, cu un acces mai facil la informații de acest gen și au mult mai mulți cunoscuți, care deja și-au montat unul din aceste tipuri de folii.


Măsuratorile  și soluția aplicabilă ferestrelor D-vs, vă sunt oferite de Fabian Borza, un nume cunoscut în domeniul foliilor din Brasov, cu o experiență de peste 12 ani în aplicarea de folie reflexivă și folie nereflexivă. Acest specialist din domeniul foliilor arhitecturale vă va da oricând cele mai bune sfaturi referitoare la tipul de folie pe care este bine să-l montați pe ferestre pentru a obține randamentul maxim protecție solara / luminozitate, la cel mai bun raport calitate / preț.


Astfel vă sfătuim să ne contactați, pentru că in câteva cuvinte, telefonic, va putem explica mai mult decât se poate obține în ore de căutare pe internet a soluției potrivite pentru situația D-vs.


FOLIE ANTIEFRACTIE   FOLIE DECORATIVA   PROTECTII SOLARE