0744.69.60.54 contact@foliedegeamuri.ro

- Antiefractie -

FOLII TRANSPARENTE DE SIGURANȚĂ ȘI ANTIEFRACȚIE


FOLIE SECURIZANTAFoliile de siguranță și antiefracție pe care le folosim, sunt renumite pentru claritatea și acuratețea optică. Aceste proprietăți deosebite sunt rezultatul folosirii poliesterului de foarte bună calitate, a adezivului special și a procesului de fabricație în atmosferă controlată. Aceste folii nu se îngălbenesc în timp.

Foliile de siguranță au fost concepute pentru a proteja oamenii și clădirile, de cioburile de sticlă, în urma spargerii accidentale sau a vandalismului. Folia de siguranță are avize tehnice și agrement tehnic pentru „Folie de securitate” conform EN 12600 clasa 1B1, respectiv 2B2, emis de I.C.E.C.O.N. SA.

Folia antiefracție  pornește de la grosimea de 300 de microni și este folie cu agrement tehnic pentru „Folie rezistenă la atac manual” conform EN 356, clasa P2A, emis de I.C.E.C.O.N. SA.

Avantajele acestor tipuri de folie:

Reține cioburile de sticlă
Au transparență și claritate superioară
Construcție multistrat

20160427_174707 Strat antizgâriere rezistent
○ Adeziv puternic
Aceste folii se pot monta în combinație cu alte sisteme de securitate.

Din păcate, majoritatea clienților care ne solicită aceste tipuri de folii ajung la noi dupa ce s-a intâmplat un eveniment nefericit, trimisi de autorități să-și ia masuri suplimentare de securitate.


FOLIE ANTIEFRACTIE FOLIE DECORATIVA PROTECTII SOLARE

J

J