0744.69.60.54 contact@foliedegeamuri.ro

- Decorative -

FOLII DECORATIVE


1Folie-alba-mata1Foliile decorative au aplicabilitate aproape in toate domeniile, inclusiv acasă.

Dorințele clienților pot fi diferite, de la aplicarea de dungi si scrisuri pe cabinete stomatologice, birouri, până la aplicarea de flori decupate din autocolant alb sablat – la geamurile locuințelor personale.

Acolo unde un geam de baie, din greșeala, nu a fost sablat din fabrică, in câteva minute se poate rezolva prin aplicarea unei folii albe sablate. Privirile indiscrete ale vecinilor curioși pot fi evitate tot cu folie decorativă.

Daca într-un depozit, magazie, sau spatiu comercial, se doreste ținerea privirilor indiscrete la distanță, este foarte ușor de rezolvat această problemă, cu ajutorul unei folii decorative.

O farmacie, sau o alimentară care doreste, evidențierea unui anumit produs poate face acest lucru, cu ajutorul unei imagini aplicate pe toata suprafața unui geam mare, deci tot o folie decorativă.

Foliile decorative pot fi cu modele, printate pe autocolant normal, pe window grafic (autocolant cu gaurele, gen geamuri autobuze), pot imita diferite nuanțe de sablare, sau pot fi chiar folii reflexive folosite în scop decorativ.

Îndepartarea foliei decorative se face foarte ușor, făra a afecta proprietățile geamului pe care au fost aplicate.


FOLIE ANTIEFRACTIE FOLIE DECORATIVA PROTECTII SOLARE


GALERIE FOTOGALERIE FOTO – FOLIE PUBLICITARA